Kategorie



Koření pro (z)dravý kořínek

Existuje mnoho způsobů, jak kombinovat koření. Podle čínské medicíny je pro naše středoevropské klima a stravování velice vhodná směs koření, které jsme nazvali Koření pro zdravý kořínek. Toto koření lze bez obav přidávat do každého jídla. Plní v našem organismu funkci katalyzátoru - urychluje a napomáhá trávení, aniž by při tom zatěžovalo organizmus. Nejenže ochucuje jídlo, ale hlavně navozuje blahodárný pocit po jídle - bez nadýmání, tíže v žaludku a únavy.

Složení: koriandr, římský kmín, hořčičné semínko, pískavice, kurkuma a kari listy

Vzhledem k optimálnímu složení a dobré chuti tohoto koření můžeme přidávat do veškerého jídla, do zeleniny, polévek, k masu apod. a to dle chuti. Dobře se po něm tráví a přirozeně hubne a člověk se po takovém jídle cítí lehce. Z vlastní zkušenosti můžeme toto koření všem doporučit, naše kuchyně se již bez tohoto prášku neobejde, stejně jako naše zažívání.